Geen producten (0)

Verzend en retourbeleid

Bestellingen boven € 50,00 worden franco verzonden. 

Verzendkosten voor bestellingen onder € 50,00 bedragen 6,95

Levering vindt plaats na betaling binnen 2 tot 3 dagen.

Producten kunnen alleen retour gezonden worden na overleg met ons

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden

1. Inhoud van de website
Onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De informatie over ingrediënten stamt uit jarenlange research en is deels verstrekt door aromatherapeuten, producenten en leveranciers. Een ander deel is afkomstig uit de volks- en natuurheelkunde en modern onderzoek, deze zijn lang niet altijd wetenschappelijk bewezen. Ook werden ervaringen van gebruikers zowel positief als negatief opgenomen. Ondanks de grote zorgvuldigheid is de site-eigenaar niet verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de informatie. De informatie en afbeeldingen dienen alleen ter persoonlijke informatie van de bezoeker. 

LIVING DIMENSION aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele directe of indirecte schade als gevolg van de activiteiten die een gebruiker onderneemt op basis van de op deze pagina`s verstrekte informatie.

Niets van deze informatie mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de webmaster in welke vorm dan ook gereproduceerd of met gebruik van elektronische systemen verbreid worden. 

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet bindend. 

2. Verantwoording
De informatie over producten en ingrediënten geeft slechts een indicatie van wat u van deze producten zou kunnen verwachten. Ook alle opgaven en praktische tips  zijn slechts een indicatie waaraan geen rechten ontleend kunnen worden. Niemand zal op basis van deze informatie, bij wie dan ook, een schadeclaim kunnen indienen, of hoe dan ook verhaal kunnen halen.

3. Reclamaties
Beschadigde pakketten of zendingen waaraan duidelijk te herkennen is dat de inhoud beschadigd is, dienen geweigerd te worden. Na retour-ontvangst zenden wij dan omgaande nieuwe artikelen.

Fouten in een levering dienen binnen 24 uur na ontvangst gemeld te worden. Daarna worden reclamaties niet meer in behandeling genomen.

Onze producten zijn niet-gestandaardiseerde, onbehandelde natuurlijke producten. Verschillen in kleur, geur of consistentie tussen verschillende charges kunnen nooit grond tot reclamatie zijn. 
Reclamaties worden uitsluitend dan in behandeling genomen als blijkt dat de betreffende olie afwijkt van de standaard waarden. Of als een geleverd product minder dan 3 maanden houdbaar blijkt te zijn. 

Producten worden voor iedere bestelling apart afgevuld. U ontvangt dus altijd verse producten en geen verpakkingen die mogelijk al maanden of langer in een magazijn gestaan hebben.
Om deze reden is het niet mogelijk om aangebroken verpakkingen retour te zenden.

4. Persoonlijke gegevens
De bij bestelling aan ons geleverde persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van de bestelling en worden door ons nooit aan derden doorgegeven.

5. Links
De inhoud van websites die vanuit deze site gelinkt worden, kunnen veranderd zijn zonder dat de webmaster hiervan in kennis gesteld werd. Voor de inhoud of uitvoering van de gelinkte sites dragen wij geen enkele verantwoording, ook moeten deze sites niet onze mening vertegenwoordigen ook niet als ze voldoen aan de wettelijke regels en voorschriften. Van gelinkte sites die door verandering niet meer voldoen aan onze uitgangspunten zullen de links verwijderd worden.